Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Din categoria retetelor usor de pregatit si cu un aspect...waaawwww..
Prepararea blatului:
-Peste albusurile batute spuma cu zaharul adaugam ,galbenusurile amestecate cu 3 linguri ulei,faina si praful de copt
-omogenizam compozitia
-turnam in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins dinainte la temperatura medie
-coacem pana trece testul scobitorii
-lasam sa se raceasca
Crema
-gelatina o punem la hidratat in putina apa calda
-iaurtul il amestecam cu zaharul si mixam pana se topeste zaharul
-adaugam frisca batuta spuma tare si esenta de vanilie
-amestecam ,adaugam gelatina hidratata .Omogenizam bine
Siropul:
-peste zaharul caramelizat turnam apa calduta (atentie va face bulbuci si riscati sa va opariti cu aburul)
-lasam sa se raceasca,la final adaugam esenta de rom dupa gust
Asamblare
-in tava in care am pregatit blatul turnam siropul, asezam blatul racit, acoperim cu 1/2 din cantitatea de crema, asezam uniform piscoturile, le acoperim cu restul de crema, radem ciocolata cu lapte din abundenta si dam la rece prajitura pentru cateva ore.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult