Prajitura de visine cu glazura de ciocolata

de pana_luminita in Prajituri, 3 Iul 2010 | 6437 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 ling de ulei
  • 6 ling de zahar
  • 12 ling de faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150 gr de visine fara samburi
  • un praf de sare

pt glazura 50 gr ciocolata cu lapte

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura de visine cu glazura de ciocolata:

Separam  galbenusurile de albusuri , galbenusurile le frec cu un praf de sare si cele  6 linguri de ulei , albusurile se bat spuma cu zaharul vanilat si cele 6 ling de zahar .

Incorporam cele doua compozitii si adaugam in ploaie faina . Pune compozitia obtinuta intr-o forma de chec care in prealabil a fost unsa cu unt si tapetata cu faina . Presaram visinele peste compozitie si bagam la cuptor 35 minute la foc mic.

Intr-un vas la bel-marin  topim ciocolata pe care o turnam peste prajitura dupa ce s-a racit

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura de visine cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

gaby_duceag 1

04.07.2010, 09:13

suuuper! oare cum am sarit peste asta?grozav a iesit!

pana_luminita 1

05.07.2010, 09:38

ricamil cred ca este o confuzie nu am nici un cont pe facebook . Astept impresiile tale despre prajitura

elena1988 1

02.02.2011, 19:20

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu mac, cocos si visine