Pui in sos barbeque

de Adele in Pui, 24 Mai 2015 | 8738 vizualizari

 

Un panz/cina delicios/delicioasa ..puiul devine fraged si suculent ...

 

INGREDIENTE

  • 1 pui (fara piept).(aproximativ 1 kg)
  • 1-2 catel de usturoi.
  • 1/2 pahar vin alb.
  • sare.
  • piper.
  • 100 ml suc de rosii.
  • 4 linguri de sos bbq.
  • 1 linguracu ulei.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos barbeque:

Puiiul se curata si se spala foarte bine ,se pune o tigaie destul de mare ,se pune putin ulei ,se adauga bucatile de pui ,se lasa cateva minute pe o parte si pe alta,se adauga vinul alb ,se asteapta pana se evaporeaza dupa care se pune usturoiul tocat marunt,sucul de rosii si sos bbq ,se potriveste de sare si piper ,se acopera cu un capac si se sa da la foc minim.Din cand in cand se intoarce pe o parte si pe alta ,coptura trebuie sa fie destul de lunga si lenta (aproximativ 40-50 min) spre final focul se da la mare si se termina de rumenit carnea.

Se serveste alaturi de orice tip de garnitura doriti.Sa aveti pofta!!!

TIPS-URI

1

Se poate pregati atat in cuptor cat si pe gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu pilaf taranesc la cuptor