Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori

de corina241 in Porc, 5 Noi 2010 | 5689 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de porc
  • 1 cescuta orez
  • 3 ardei:rosu,galben si verde
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori:

bucata de carne condimentata se pune pe gratarul bine incins(eu am folosit tigaia speciala tip gril).

orezul il spalam bine in 2 ape  si apoi in punem putin la fiert(5 minute).

ardeiul spalat il taiem cubulete mici si impeuna cu orezul bine scurs punem intr-o craticoara unsa cu o lingura de ulei sa se caleasca putin,amestecand sa nu se prinda.stingem cu o cescuta de apa,condimentam cu sare si piper,acoperim cu un capac si-l lasam pana ce bobul de orez este fiert.

se serveste impreuna cu carnea usor rumenita pe gratar,dar si impreuna cu orice salata doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la gratar cu orez si ardei in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

ionix 1

07.11.2010, 21:29

mai, banii nu-i iau acum... dar am ceva banuti de luat... asa ca, multumesc

lili2607 1

08.11.2010, 19:19

vanilla 1

09.11.2010, 16:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati