Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot

de Bunica in Slow Cooker, 5 Aug 2021 | 2433 vizualizari

 

Aceast preparat era favoritul baiatului meu cand era mic.De la el a trecut la fiul lui cel drag si iubit.Nu pot spue ca eu nu-l prepar si consum cu mare placere,dar cand il prepar pentru ei ,parca-mi creste inima.A ramas o reteta de suflet.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa vitel
  • 5-6 rosii micute sau 3 mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 150 ml. vin alb
  • 50 g. bulion
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot:

Pulpa de vitel spalata,stearsa ,si portionata se asaza in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Rosiile se spala si toaca marunt+ bulionul.

Usturoiul curatat si piseaza sau se toaca marunt.

Toate acestea se pun peste carne, apoi se condimenteaza.

Adauga uleiul si vinul, pune capacul si lasa la facut pe functia High 4 ore.

Opreste aparatul si serveste preparatul cald cu garnitura si salata agreata.

Sa va fie de folos!

TIPS-URI

1

carne ,ulei vin,usturoi ,bulion,rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de vitel la slow cooker Crock-Pot 4,7 L