Rasol de raci pentru bere

de Ksenya in Fructe de mare, 21 Mar 2016 | 4054 vizualizari

 

Reteta de fata o prezint pentru iubitorii de bere.Pentru cei care se aduna cu totii  si nu se grabesc nicaieri. Vorba din reclama  "Prietenii stiu de ce..."

 

INGREDIENTE

  • la 1 kg de raci
  • 2 litri apa
  • 1 lingura sare
  • 5 boabe ienibahar
  • 1 ceapa mare
  • legatura marar verde
  • 2-3 frunze de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de raci pentru bere:

Racii se spala foarte bine. Se pune apa la clocotit intr-un vas mai mare .Cand clocoteste apa adaugam toate ingredientele. La sfarsit adaugam mararul. Lasam la foc 15 minute .Scoatem racii la racit. Se servesc reci !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de raci pentru bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

22.03.2016, 09:12

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:54

Daca as gasi raci vii.... Alta "amintire din copilarie"...

Panacris 1

09.04.2017, 17:24

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caracatita cu sos picant si orez negru