Ravioli cu ciuperci si afumatura

de oanapl in Paste, 10 Feb 2019 | 2764 vizualizari

 

Vă invit să încercați o rețetă rapidă și delicioasă ...dacă sunteți în criză de timp!

 

INGREDIENTE

  • 250 g ravioli cu umplutură de brânză
  • 70g afumătură
  • 1/2 borcan mic de ciuperci
  • 1 lingură condiment de pui
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1-2 linguri bulion
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • parmezan / brânză pentru paste (Hochland)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci si afumatura:

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 7-10 minute, până când scade apa.
Adaugi bulionul și amesteci.

Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Adaugi parmezan ras / brânză pentru paste și servești.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con pomodoro e basilico