Rulada

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 24172 vizualizari

 

Clasicul pandispan umplut cu finetti :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • dulceata/finetti/budinca/crema
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada:

-frecam galbenusurile cu zaharul 

-batem albusurile spuma

-punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam

-punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina,

-punem tava in cuptor la 175 de grade, si o lasam cam 10-15 min

-dupa ce o desprindeti usurel din tava o rasturnati pe un prosop umed

-se lasa la racit

-se umple cu dulceata/finetti/budinca/crema sau orice vreti

-se ruleaza usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

yammy 1

23.05.2009, 21:29

Bunica eu intodeauna folosesc hartie de copt, dar uleiul si faina e in situatii cand raman fara

Adele 1

17.07.2014, 15:06

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 21:35

Nu am facut niciodata cu finetti, o sa fac data viitoare

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata, alune si visine