Rulada de carne in miez de nuca :)

de elemer in Porc, 21 Oct 2014 | 4081 vizualizari

 

O reteta fenomenala fara E-uri .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata 
  • 150 gr slanina afumata taiata cuburi 
  • 1/2 ardei rosu taiat cubulete mici 
  • 5 catei usturoi pisati 
  • 100 gr nuca macinata 
  • Sare , piper 
  • folie de aluminiu 
  • Apa cca.2 litri
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne in miez de nuca :):

Luam un bol mai mare punem toate ingredientele ,insa fara de miezul de nuca , si framintam  bine sa fie uniform peste tot si punem in frigider cca 30 de minute ,la racit .

Scoatem din frigider , si formam 2 rulade pe care le invelim in minim trei foi de  folie  de aluminiu ,la capete folia o sucim sa nu intre apa ,putem sa si o legam ,si punem intr-o oala in apa rece sub capac pe foc mic fiindca n-are voie sa fiarba ,si lasam 3 ore .

Dupa aceea luam oala si fara sa indepartam capacul punem la racit intr-un loc mai rece , eu de obicei pe terasa pun seara si dimineata e racit cum trebuie . Scoatem din apa , si din folie ,invirtim bine in miezul de nuca si punem in frigider pina la servire :)

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne in miez de nuca :)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata