Rulada de porc cu legume

de dakris in Porc, 9 Feb 2013 | 15410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • legume congelate
  • cascaval
  • condimente (dupa gust)
  • 6-7 felii sunculita, piept porc afumat, bacon etc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu legume:

Carnea se taie de grosimea unui deget, se bate cu ciocanul de snitele, se condimenteaza, dupa gust. Se rade un strat de cascaval, se aseaza legumele congelate, apoi inca un strat de cascaval ras. Se ruleaza cu grija. Se "inveleste" rulada cu feliile de sunculita, se leaga cu sfoara, se introduce intr-o punga "magica" si se aseaza intr-o tava de chec. Se introduce in cuptorul preincalzit si se mentine cca 90 min, se taie cu grija punga, cu o foarfeca, apoi se mai tine inca cca 15 minute la cuptor pentru a capata o culoare rumena.

Am servit-o cu cartofi la cuptor.

 

TIPS-URI

1

Se poate umple cu orice fel de legume, se poate adauga ceapa ori usturoi, dupa gust.

2

Dupa ce legam rulada cu sfoara o putem presara cu boia de ardei, piper ori alte condimente, dupa preferinta.

3

Pupa de porc trebuie sa fie o bucata mai mare ca sa poata fi taiata mai usor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc cu cascaval