Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2015 | 7518 vizualizari

 

O rulada satioasa pe gustul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata amestec
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco:

             Carnea tocata o punem intr-un castron,peste adaugam cele doua oua,sare,piper,usturoiul pisat,ardeiul si ceapa taiate cubulete si omogenizam compozitia.

              Pe o foaie de copt intindem compozitia si ii d-am forma tavii in care vom pune rulada.Cascavalul il d-am prin razatoare si-l presaram peste carnea tocata.Ciupercile din conserva le scurgem bine de apa si le punem peste cascavalul ras.

               Cu ajutorul hartiei de copt formam o rulada pe care o punem in forma de copt.D-am la cuptorul incins la 180 de grade pana se rumeneste.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga in compozitia ruladei si pesmet sau o felie de paine inmuiata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata cu ciuperci si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci (vegetarian)