Rulada din omleta

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2011 | 8003 vizualizari

 

o omleta delicioasa si pufoasa si o umplutura colorata

 

INGREDIENTE

  • pt.omleta :
  • 3 oua,
  • 1 lingura de malai,
  • 1 lingura de cascaval ras,
  • 1 lingura de branza razuita,
  • 1 praf de piper,
  • cateva frunze de patrunjel verde,
  • 1 varf cutit unt,
  • pt.umplutura:
  • 1 lingura de mustar dulce,
  • cateva rondele de praz,
  • 1/2 ardei capia rosu tocat bucatele,
  • 2 linguri de branza moale.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Se bat ouale bine si se adauga un varf de cutit de unt, o lingura de malai, un praf de piper si branza si cascavalul, se pune in tigaia Doubletta unsa cu ulei si se acopera cu capacul pana ce se coace pe o parte, deasupra se pun frunzele de patrunjel intregi.Apoi se intoarce usor si pe partea cealalata si se rumeneste putin. Se scoate omleta si cat e calduta se unge cu mustar si se presara ingredientele de la umplutura pe ea. Se ruleaza si se taie cand s-a racit. Se seveste cu sunculita si painica .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor