Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 9 Mar 2014 | 11218 vizualizari

 

Un aperitiv simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 6 tortilla wraps
  • 250g ricotta
  • 200g branza telemea
  • o conserva (400g) ciuperci
  • o lingurita rasa piper negru macinat
  • marar proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci:

Se amesteca telemeaua, ricotta, ciupercile scurse si tocate, se asezoneaza cu piper si marar dupa gust.

Crema obtinuta se intinde pe foile de tortilla, care se ruleaza si se infasoara strans in folie alimentara. 

Se tin la rece 1-2 ore, pentru a se stabiliza forma de rulou. Se servesc ca aperitiv.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati in aluat