Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci

de Razvan Constantinescu in Dulciuri, 13 Dec 2016 | 3170 vizualizari

 

Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 50 g unt
  • 100 g zahar
  • o lingura cu varf de cacao
  • esenta de rom
  • 300 g biscuiti
  • 300 g rahat
  • 50 g nuca
  • 50 g stafide
  • nuca de cocos pentru ornat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci:

Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci

Laptele, untul, zaharul, cacaua si esenta de rom se pun intr-o craticioara si se amesteca. Se dau in clocot, apoi se lasa sa se racoreasca.

Se rup biscuitii, iar rahatul se taie bucatele. Se pun intr-un castron impreuna cu nucile si stafidele (clatite cu apa). Se adauga compozitia din craticioara si se amesteca totul, dupa care se asaza pe o folie, se ruleaza si se da la rece. Salamul de biscuiti se serveste dupa ce se incheaga. Se poate orna cu nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu stafide si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

dantes 1

14.12.2016, 14:04

Bun!

Rocsi 1

14.12.2016, 21:25

Este un desert care imi place foarte mult!

Ksenya 1

15.12.2016, 08:23

si mie imi place desertul asta!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta