Salata aperitiv cu miez de lapte

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 2496 vizualizari

 

Salata de primavara am imbunatatit-o cu miez de lapte!

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 1 castravete cornisor
  • 2 legaturi de ceapa (6 fire)
  • o legatura de ridichii
  • salata verde
  • miez de lapte
  • sare
  • otet balsamic
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata aperitiv cu miez de lapte:

Se taie ceapa bucati potrivite, rosiile, castravetele si ridichiile rondele, salata am rupt-o cu mana. Am pus totul intr-un castron, am adaugat miezul de lapte, am sarat, am pus otetul, am amestecat usor, dar bine, si abia la sfarsit am pus uleiul si am mai amestecat un pic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata aperitiv cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc