Salata cu branza calda de capra

de Catalina L in Salate, 21 Aug 2020 | 1780 vizualizari

 

Este la meniu in toate bistrourile frantuzesti. Usoara si gustoasa caci branza de capra ii da gust si peps.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/salata-cu-branza-calda-de-capra.html

 

INGREDIENTE

  • 1 crotin de branza maturata de capra - 60 gr
  • 2 felii fine de paine completa/nordica
  • 100 g de sunca afumata
  • salata verde
  • 2 rosii
  • sos vinaigrette : 4 linguri ulei, 2 linguri otet, 1/2 lingurita mustar, sare , piper
  • 1 lingura amestec de seminte (lin, floarea soarelui, susan)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu branza calda de capra:

Prajiti sunca taiata bucatele intr-o tigaie.

Incalziti cuptorul la 160°C.

Taiati branza de capra in 2 felii rotunde (in lungime).

Puneti fiecare rond de capra pe felia de paine si puneti-le pe o placa de copt acoperita de hartie.

Dati 10 minute la cuptor.

Amestecati bine ingredientele pentru sosul vinaigrette.

Puneti salata verde pe 2 farfurii, cu rosiile taiate felii.

Arozati de sosul vinaigrette si puneti bucatelele de sunca prajite si felia de paine cu branza calda .

Presarati seminte si serviti imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branza calda de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salată cu ton, roşii şi ou