Salata de conopida

de daniastefania in Salate, 18 Oct 2015 | 3504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri smantana
  • Sare
  • Piper alb
  • Ulei
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Taiem conopida in buchetele si o spalam bine. Punem apa la fiert intr-un vas. Cand fierbe apa adaugam conopida si lasam sa fiarba. Cat timp fierbe conopida pregatim maioneza. Intr-un bol punem galbenusul si mustarul. Treptat adaugam ulei, pana obtinem o maioneza cremoasa. Apoi adaugam  sare si piper alb. Dupa ce e fiarta conopida (o testam cu furculita), o scurgem, o pasam ca un piure si o lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit o adaugam in maioneza. Amestecam bine, adaugam smantana si potrivim gustul cu sare si piper. Imi place mult salata de conopida, sper ca si voua. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Zamfira 1

18.10.2015, 21:31

RuxyRux 1

18.10.2015, 22:29

Ce bunatate!

vasy16 1

25.02.2016, 20:33

eu sunt nebuna dupa conopida.am mancat conopida pregatita in multe feluri insa niciodatanu am probat in salata cu maioneza.o sa fac chiar maine pentru ca mi-ai dat o noua idee

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopidă în vas Zepter