Salata de icre de crap

de trifadalia in Peste, 9 Noi 2018 | 2029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de crap
  • 100 gr gris fiert in apa
  • 150 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri zeama de la lamaie
  • 2 linguri de apa minerala
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingura de sare
  • 2 linguri de apa
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se fierbe grisul in apa. Dupa racire se amesteca cu icrele date pe razatoarea mica pentru a se elimina pielita de pe icre care ramane pe exteriorul razatoarei. Se adauga treptata din ulei amestecand cu mixerul in aceeasi directie pentru a nu se taia. Daca ele devin mai groase, se adauga din cand in cand zeama de lamaie si din saramura. La final se adauga apa minerala si ceapa razuita.

TIPS-URI

1

apa se dizolva in cele 2 linguri de apa rezultand o saramura care se foloseste la saratul salatei de icre

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste cu fructe de mare