Salata de icre de stiuca

de Dya Daniela Andrei in Peste, 6 Mai 2011 | 6029 vizualizari

 

E pur si simplu delicioasa!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de stiuca
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 linguri apa minerala
  • ulei (cca 300-350 ml ulei)
  • ceapa verde pentru servire
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de stiuca:

Icrele curatate, spalate bine si scurse de apa (intr-o strecuratoare) se amesteca cu sare si se tin la rece pentru 24 de ore. Asezam icrele intr-un castron, adaugam ulei, treptat (ca si la maioneza) si amestecam continuu cu o lingura de lemn Cand icrele se inmultesc si capata consistenta (stau pe lingura) adaugam apa minerala si sucul de lamaie omogenizand compozitia.

Optional putem toca ceapa foarte fin si o incorporam in salata de icre. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre de stiuca" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Icre de crap prajite