Salata de pui cu ciuperci si maioneza

de laura_n in Salate, 24 Ian 2013 | 82688 vizualizari

 

O salata care ne place foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui
  • 500 gr ciuperci albe proaspete
  • cativa catei usturoi
  • maioneza de casa
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de pui cu ciuperci si maioneza:

Pieptul de pui se spala si se pune la fiert in apa cu putina sare. Ciupercile se spala, se curata daca mai e cazul si se pun la fiert in apa cu putina sare. 

Intre timp pregatim maioneza (un galbenus de ou fiert + un galbenus de ou crud, o lingurita mustar, zeama lamaie si ulei de floarea soarelui).

Dupa ce s-au fiert, se taie pieptul si ciupercile cubulete, usturoiul se zdrobeste si se amesteca toate cu maioneza. Se condimenteaza cu sare, piper si se serveste cu paine prajita sau dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pui cu ciuperci si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

laura_n 1

04.02.2013, 12:17

a fost tare buna
muultumesc tuturor

CarmenDaniela 1

13.10.2013, 14:31

Foarte buna si usor de preparat! Mersi

ralu_ca 1

02.04.2014, 21:51

nu am facut cu pui, dar e grozav

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de pui cu mini cascaval pane