Sandwich cald cu ou

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2013 | 14489 vizualizari

 

Un sandwich delicios , consistent si foarte usor de preparat. O idee minunata pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine
  • 4 felii salam
  • 4 felii branza
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cald cu ou:

Feliile de paine se decupeaza in mijloc . Intr-o tigaie incinsa se pune un strop de ulei si se intinde pe fundul tigaii,apoi se pune felia de paine (fara miez).In interiorul feliii de paine se pune oul,se asezoneaza cu sare si piper si se lasa 1-2 minute pana incepe sa se faca.Se adauga peste ou,salamul si branza si se mai lasa 1-2 minute.Apoi se pune miezul de paine decupat si se apasa usor cu o spatula de lemn (nu este problema daca galbenusul oului se sparge si curge pe margine).Se intoarce sandwichul pe cealalta parte si se mai lasa 1-2 minute pana se rumeneste si oul este facut in totalitate.Se serveste cald.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Branza se poate inlocui cu felie de cascaval

2

De preferat ar fi ca feliile de paine sa fie toast

3

Peste ou se pot adauga si condimente cum ar fi paprika,usturoi granulat,chilli,curry etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cald cu ou" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne de pui