Saratele

de Teo in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 19180 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 1 lingura sare
  • 250 g untura
  • 100 g margarina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt,
  • 200 g branza de capra
  • cascaval razuit pentru ornat
  • chimen, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se framanta o coca din ingredientele mentionate mai sus, se intinde o foaie si se taie dupa preferinta. Se ung cu ou si se presara cascaval razuit, mac si chimen. Se dau la cuptor pana cand se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Miha 1

15.03.2010, 10:12

Nu stiu de la ce mi se trage dar azi as manca niste saratele.

Teo 1

15.03.2010, 19:26

dupa ziua de ieri, astazi mi-a fost rau; am gustat din toate si ''bietulstomac'' a cedat la atata incarcatura;

nadina73 1

30.03.2010, 02:43

bune

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bilute de branza Feta