Scarita de porc/ Ribs la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2022 | 7933 vizualizari

 

 O noua reteta de ribs ! Au iesit minunate si le-am servit cu varza de Bruxelles la cuptor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/02/scarita-de-porc-ribs-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 800 g scarita de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de sirop d'artar (al meu era fara zahar)
  • 1 lingura sos concentrat de rosii
  • 1/2 ardel rosu
  • cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc/ Ribs la cuptor:

Curatati legumele, tocati usturoiul. Taiati ceapa si ardeiul in lamele. Amestecati uleiul cu siropul si concentratul de rosii. Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor, presarati sare si piper si ungeti-o cu sosul pregatit.   Presarati deasupra cimbru uscat, ceapa, usturoiul si ardeiul taiat. Acoperiti cu o foaie de aluminiu si dati la cuptorul incalzit la 160 °C timp de  50 de minute. Indepartati foaia, ridicati temperatura la 180°C si lasati inca 20-25 minute sa se rumeneasca (intoarceti carnea la jumatate de timp) Serviti cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc/ Ribs la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc afumate dulci-picante