Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii

de ionix in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 7415 vizualizari

 

nu va speriati... nu sunt Nastase, desi mi-as fi dorit sa am o matusa Tamara :D... nu e nimic senzational, asa ca nu va chemati vecinii... lool
ah, nu va lasati impresionati de flacara violet... fundalul colajului este violet pentru a va "fermeca" in a da cat mai multe furculite... hahaha

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua
  • sare
  • otet
  • sapun
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii:

eu le fac doar rosii, sangele lui Hristos era rosu asa ca ..nah, fiecare cu piticii lui...

Se vopsesc ouale asa cum scrie pe pachet daaaaaaar... inainte

Ouale trebuie sa le spalati bine bine in apa calduta cu sapun, am uitat de ce :s, si le clatiti tot in apa calduta.

Ouale trebuie sa le fierbi in apa cu oteti si sare, asta pentru a nu se sparge niciun ou.

Asta-i secretul de la soacra-mea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Secretul oului roşu~~ Ouăle mele roşii" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua de Pasti