Shaorma

de Gherca Daniela in Sandvisuri, 2 Iul 2014 | 3762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipii
  • un piept de pui
  • rosii
  • salata verde sau de varza
  • carofi prajiti
  • sos picant
  • sos de kebab
  • sos de cartofi prajiti

Optional voi mai puteti adauga:

  • castraveti murati
  • maioneza
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui l-am condimentat cu sare, boia dulce, curry, piper, praf de usturoi si l-am pus pe grill, apoi l-am taiat bucatele mai mici.

Pe o lipie am intins sos picant, apoi in mijloc am pus jumatate din cantitatea de piept de pui, peste am pus cartofii prajiti, sosul, felii de rosii, sosul de kebab si salata verde. Am rulat apoi am pus in folie de plastic pentru a nu se desface, e mai buna cea de aluminiu, dar nu am avut in casa.:D.

Asa am procedat si cu cealalta lipie. 

Sper ca v-am facut pofta! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

02.07.2014, 21:41

Sa stii ca nu am mancat de mult si as vrea acum ca tot am vazut la tine

Gherca Daniela 1

02.07.2014, 21:57

Mersi, si ma bucur ca v-am dat idei

MotanLaOale 1

05.07.2014, 23:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Shaorma" gata in 5 minute