Sigara Borek

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 14218 vizualizari

 

Ador patiseria turceasca...astazi mi-a fost pofta de sigara borek un preparat pe care cei ce ajung in Turcia il servesc si apoi nu-l mai uita niciodata...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza ( eu am avut turceasca speciala pentru borek)
  • 1 ou
  • 1/2 legatura patrunjel
  • foi yufka( sau normale de placinta)
  • apa minerala o canita mica( 50 ml)
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sigara Borek:

Aici aveti o reteta originala care m-a inspirat pe mine... 

Branza se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, cu oul,  apoi cu apa minerala.

Se intinde foaia se pune branza si se ruleaza...lipind capetele cu putina apa.

Se prajesc in ulei.

Atat de bune!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sigara Borek" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi