Somon glazurat la grill

de RuxyRux in Somon, 8 Oct 2015 | 3683 vizualizari

COMENTARII (25)

Andra_Constantinescu 1

08.10.2015, 23:30

Bun!

Anett 1

08.10.2015, 23:31

Wow super!

MotanLaOale 1

08.10.2015, 23:35

bun bun

deyutzky 1

08.10.2015, 23:38

ce-mi place somonul!!

CameliaR 1

08.10.2015, 23:42

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:07

Andra, cam da...bun...multumesc!

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:08

Anett multumesc!

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:08

Multumesc Motane

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:08

Multumesc Dey

RuxyRux 1

09.10.2015, 00:08

Multumesc Camy

Bya Ralu 1

09.10.2015, 05:16

bun

Valclaudia 1

09.10.2015, 05:53

vai, cum arata!

Merisor 1

09.10.2015, 06:38

Cred ca e tare, tare bun!

mirela0911 1

09.10.2015, 06:41

Ce bun poate fi!

dantes 1

09.10.2015, 07:46

Super!

Panacris 1

09.10.2015, 08:30

anca_rm 1

09.10.2015, 09:35

ce bun trebuie sa fie asa , o sa incerc

Catalina L 1

09.10.2015, 09:51

delicios ....

-Licurici- 1

09.10.2015, 10:22

yammmiii

Gherca Daniela 1

09.10.2015, 10:27

RuxyRux 1

09.10.2015, 13:11

Va multumesc tuturor...este extraordinar de bun

mihaelar63 1

09.10.2015, 14:59

Super Vreau si eu .Si somon . Si cuptorul tau , al meu se dezintegreaza de vechi ce este ))

MOKUSKA 1

09.10.2015, 20:01

asta si eu o sa incerc cat de curand

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:06

Mihaela...ce simpatica esti....al meu are 11 ani si ceva ))) ia zi al tau e mai vechi? )))))))))))) Dar sincer nu l-as da pe unul nou pentru ca-l iubesc ))asa cum este antic .vechi si de demult! )

RuxyRux 1

09.10.2015, 22:07

Moku scumpo...te astept cu impresii...multumesc!

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar sub crusta de pesmet cu parmezan