Spaghete rapide

de daniastefania in Spaghete, 25 Sep 2015 | 4739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spaghete
  • 50 gr bacon taiat cubulete
  • 5 rosii
  • 2 cepe
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri smantana
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Parmezan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete rapide:

Punem pe foc un vas cu apa. Adaugam sare, 1 lingura de unt si o ceapa intreaga curatata. Lasam sa fiarba. Cand incepe sa fiarba adaugam spaghetele si le fierbem al dente. Apoi le punem la scurs si inlaturam ceapa. Intr-un alt vas incingem putin ulei. Adaugam baconul cubulete si il rumenim, apoi il scoatem pe o farfurie si adaugam in ulei o ceapa tocata marunt. O calim 3 minute, apoi adaugam rosiile spalate si taiate. Adaugam zaharul, sare si piper. Lasam sa fiarba 5 minute, apoi blenduim bine sosul. Punem din nou pe foc, adaugam smantana si lasam sa mai dea un clocot. In alt vas incigem putin ulei. Adaugam spaghetele si le lasam 3 minute. Adaugam baconul rumenit si sosul de rosii. Amestecam bine totul si luam de pe foc. Servim spaghetele calde cu parmezan ras deasupra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete rapide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

daniastefania 1

25.09.2015, 12:54

Multumesc fetele mele dragi!

Bya Ralu 1

25.09.2015, 15:11

delicioase

Gicuta 1

28.09.2015, 14:47

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda