Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ

de Oana in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2015 | 8214 vizualizari

 

Eu stiu ce mananc la micul dejun :) 

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco Sofia – 200g.
  • oua – 1 buc.
  • pesmet – 200 g.
  • sare si piper – dupa gust
  • paprika dulce – 1 lingurita
  • cimbru proaspat – 2 crengute
  • oregano proaspat – 2 crengute
  • sos BBQ pentru servit
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ:

Taiati cascavalul in felii groase de 1 cm si apoi in bastonase, tot de 1 cm grosime

Asezati sticksurile de cascaval pe un tocator si lasati-l la frigider cateva ore sau peste noapte

Amestecati pesmetul cu condimentele si verdeata tocata marunt si puneti amestecul intr-o punga de bucatarie

Bateti oul si treceti sticksurile de cascaval prin ou, apoi puneti-le in punga cu pesmet si scuturati bine de tot pana ce pesmetul se lipeste de ele

Scoateti sticksurile de cascaval si asezati-le pe tocator

Puneti mai mult ulei intr-o tigaie si lasati-l la incins

Adaugati sticksurile de cascaval si dupa ce s-au rumenit pe o parte intoarceti-le rapid si pe cealalta parte

Scoateti cascavalul pane pe servetele de bucatarie ca sa scurgeti excesul de ulei

Serviti sticksurile de cascaval cu sos BBQ

 

TIPS-URI

1

Puteti pune sticksurile de cascaval in congelator pentru 30 de minute, inainte de prajire, ca sa evitati topirea cascavalului

2

Cascavalul pane se rumeneste foarte repede pe o parte si trebuie intors rapid si scos apoi repede pe servetele de hartie

3

Cel mai bine este sa prajiti cate 2-3 sticksuri, nu toate deodata (pana le intoarceti pe toate pe partea cealalta, restul se pot topi si riscati sa se imprastie)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sticksuri de cascaval pane cu sos BBQ" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu rosii si cascaval