Sos BBQ

de Oana in Pt. carne, 20 Iul 2015 | 2179 vizualizari

 

Perfect pentru o friptura sau legume la gratar! 

 

INGREDIENTE

    • ceapa rosie – 3 buc.
    • usturoi – 4-5 catei
    • ulei – 2 linguri
    • suc de rosii – 400 ml
    • coniac – 50 ml
    • vin rosu – 100 ml
    • zahar brun – 2 lingurite
    • otet balsamic – 1 lingura
    • paprika afumata – ½ lingurita
    • sare si piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos BBQ:



  • Taiati ceapa si usturoiul in cubulete




  • Puneti uleiul la incins intr-o craticioara, apoi adaugati ceapa si usturoiul si lasati sa se inmoaie putin




  • Stingeti cu vinul rosu si lasati sa fiarba cateva minute




  • Adaugati sucul de rosii , zaharul, otetul balsamic, sare si piper dupa gust si paprika afumata




  • Amestecati usor si lasati sa fiarba la foc mic cateva minute




  • Spre final adaugati coniacul




  • Opriti focul si puneti sosul in borcane curate si inchideti bine capacele




  • Puteti servi alaturi de fripturi la gratar sau legume la grill



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos BBQ" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

20.07.2015, 15:13

ce fain arata

dantes 1

21.07.2015, 12:06

Bun!

Xandrinne 1

17.08.2016, 13:17

Delicios!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Sos Remoulade cu smantana