Stiuca cu fasole verde si leurda

de mihaelar63 in Peste, 14 Mar 2015 | 4083 vizualizari

 

Leurda-i la putere acum. Uitam de usturoi si folosim leurda!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 medalioane de stiuca [500 gr ]
  • 500 gr fasole verde [ congelata ]
  • 1 legatura mica leurda
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingura unt
  • 100 gr faina malai
  • ulei pentru prajit
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca cu fasole verde si leurda:

Inelele de stiuca portionate se sareaza , se dau prin faina de malai si se prajesc pe ambele parti in ulei incins[ pana devin rumene ].

Spalati ardeiul si verdeturile .

Ardeiul se taie rondele . Verdeturile se toaca marunt .

Intr-o craticioara , separat , se incalzeste untul se pune fasolea verde , se sareaza . Amestecati

Adugati ardeiul iute rosu si leurda+ patrunjelul la fasole.Amestecati . Cateva minute cat se inabuse impreuna este suficient.

Serviti stiuca crocanta pe patul de fasole verde

TIPS-URI

1

Aveti grija ca fasolea sa fie servita calda (pentru ca este gatita cu unt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca cu fasole verde si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav a la Venitienne