Stiuca la gratar in foaie de copt

de violeta30 in Peste, 29 Mar 2015 | 9560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 stiuca cam in jur de 2 kg
  • sare
  • hartie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la gratar in foaie de copt:

Curatam pestele de intestine, scoatem branhiile, apoi il spalam bine sa nu ramana urme de sange. Nu dam solzii jos. Il stergem cu prosoape de hartie pentru a nu ramane urme de apa si il saram atat pe interior, cat si pe afara. Ungem cu putin ulei si il invelim in hartie de copt.

Incingem gratarul si punem pestele la copt pe toate partile, avand grija sa nu il ardem. Pentru a vedea daca s-a copt bine tragem putin de hartie si incercam carnea (nu trebuie lasat foarte mult pentru ca se usuca si devine inecacios).

Cand e gata, il scoatem pe o tava si il lasam putin sa se raceasca, apoi curatam hartia. Vom observa ca pielita se va lua foarte bine ramanand doar carnea alba.

Se serveste cu mujdei de usturoi din belsug sau cu lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la gratar in foaie de copt" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peşte marinat la grătar cu sos de portocale