Sufleu de cartofi si carnati

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2012 | 5269 vizualizari

 

by bitza

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • 1 carnat de casa
  • 300 g costita afumata
  • 100 g sos de rosii
  • busioc
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi si carnati:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert ii scurgem de apa,adaugam untul,condimente si il pisam,

Se adauga galbenusurile si 200 g telemea data prin razatoare,amestecam si adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare,

Ungem o tava cu unt(eu am tapetat fundul tavii cu hartie de copt)si adaugam piureul de cartofi.

Intr-o tigaie prajim putin carnati si costita taiata,adaugam sosul de rosii si condimente dupa gust,lasam cca 5 min pe foc

Facem 2 adancituri paralele in tava unde asezam carnati si sosul de rosii,peste cartofi adaugam telemeaua razuita

Dam tava la cuptorul incalzit cca 50 min pana se rumeneste

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

love_cherry 1

29.06.2012, 13:22

Pasiune pentru bucatarie 1

17.02.2013, 22:44

Multumesc Daniela ca ai incercat reteta!

Lau 1

18.02.2013, 08:52

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cartofi si pulpa de porc