Supa crema de dovlecei cu chorizo

de Oana in Supe, 2 Iul 2015 | 3338 vizualizari

 

Perfecta pentru pranz! 

 

INGREDIENTE

    • dovlecei- 2 buc
    • cartofi- 1 buc
    • ceapa- 1 buc
    • tije de telina- 2 buc
    • unt- 30 gr
    • smantana de gatit- 100 ml
    • chorizo- 4 felii
    • sare si piper- dupa gust
    • marar tocat- o lingura
    • menta proaspata- 5 frunzulite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovlecei cu chorizo:

  • Curatati cartoful si taiati-l cuburi

  • Indepartati cotoarele de la dovlecel si taiati-l cuburi, cu tot cu coaja

  • Puneti la fiert in 2 litri de apa cartofii, dovleceii, ceapa si tijele de telina taiate rondele

  • Lasati sa fiarba pana se inmoaie, apoi scurgeti supa de legume intr-un castron

  • Puneti legumele in blenderul Oster Delighter, adaugati cubuletul de unt, smanatana incalzita, sare si piper dupa gust si mixati, adaugand supa de legume, putin cate putin, pana ajungeti la consistenta dorita.

  • La final adaugati maratul si menta tocate marunt

  • Taiati chorizo in fasii subtiri si trageti-le putin la tigaie cu cateva picaturi de ulei

  • Serviti supa crema de dovlecei cu fasii de chorizo si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovlecei cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de legume coapte