Supa de spanac cu sunculita

de Corinuta in Supe, 25 Iul 2010 | 4375 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta Mihaeleir63 pe care am modificat-o putin.

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac tocat
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 250 g sunculita taranesca felii
  • 200 g smantana
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper
  • zeama de lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac cu sunculita:

Se curata ceapa, usturoiul, ardeiul si se taie cubulete. Morcovii se curata, se spala si se razuie pe razatoarea mare. Se pun toate legumele la calit in ulei intr-o oala mare de supa impreuna cu sunculita taiata fasii. Se invarte din cand in cand, iar dupa 5 minute se adauga 4 litri de apa. 

Se lasa sa fiarba 10 minute, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se adauga spanacul. 

Smantana se amesteca cu un polonic de supa si se adauga la aceasta. Se acreste cu zeama de lamaie si se mai lasa sa dea in clocot de cateva ori, iar apoi se ia de pe foc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu sunculita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Julie 1

26.07.2010, 09:50

Pai,daca are si sunculita...sigur ca e buna!

Corinuta 1

26.07.2010, 10:20

Bianca,o portie ptr tine!

Corinuta 1

26.07.2010, 10:20

Julie, e buna, o portie si ptr tine!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de salata verde