Supa de taitei

de burdulea56 in Supe/Ciorbe, 18 Iul 2010 | 5141 vizualizari

 

La noi in Ardeal supa de taitei, se face limpede, cea de sarbatoare nu se serveste la masa cu zarzavatul in ea. Uneori, insa fac aceasta supa fara sa mai scot zarzavatul.

 

INGREDIENTE

  • 5 morcovi,
  • 1 bucata telina,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 ceapa,
  • vegeta,
  • sare,
  • 4-5 ciocanele de pui,
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de taitei:

Am oparit carnea, am curatat-o, am spalat-o bine. Intr-o oala de 3 litri cu apa, am pus la fiert carnita, zarzavatul curatat si spalat, la foc mare. Cand incepe sa fiarba se spumuieste supa si se reduce focul. Fierbem supa la foc domol pana la fierberea carnii si zarzavatului. Separat, fierbem taiteii cum ne indica instructiunile de pe ambalaj, clatim cu apa rece si ii adaugam la supa. Am folosit taitei subtiri si scurti. Deasupra presaram verdeata tocata marunt. Se serveste cu un praf de piper macinat si o bucata de carne(cate un ciocanel).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taitei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa cu perisoare