Supa japoneza cu taitei Soba, tofu, alge si miso

de Satisfyyourcravings in Supe, 8 Sep 2018 | 4040 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite cu varf de pasta miso alba (pasta din soia fermentata)
  • 1 mana alge uscate
  • 4 fire ceapa verde
  • 160 grame bok choy (spanac asiatic)
  • 160 de grame ciuperci (eu am folosit ciuperci Shiitake si Shimeji albe proaspete)
  • 200 grame tofu moale (silken)
  • 125 grame taitei Soba
  • 1 lime
  • 1 lingura ulei picant sau sos picant
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa japoneza cu taitei Soba, tofu, alge si miso:

Algele se rup in bucati daca este nevoie si se adauga, impreuna cu 1.2 litri de apa si pasta de miso, intr-o oala pentru supa, la foc mediu. 

Se taie ceapa rondele si bok choy in bucati mici. Se adauga in supa impreuna cu ciupercile si tofu taiat cuburi. Se lasa la fiert 5 minute. 

Taiteii se fierb separat, confrom instructiunilor de pe ambalaj, apoi se adauga in supa, impreuna cu sucul de lime. 

Se serveste imediat cu ulei picant sau sos picant. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa japoneza cu taitei Soba, tofu, alge si miso" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca din tofu uscat