Supa-crema de legume cu fasole uscata

de cristeena20 in Supe, 18 Mar 2014 | 3385 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 3 morcovi
  • 1/2 ardei rosu (sau verde)
  • 1 bucata de varza creata
  • 1 rosie bine coapta
  • 3 cartofi mici
  • 1/2 curgette
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie fasole boabe fiarta
  • ulei de masline, sare, piper alb, 1 cub concentrat de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa-crema de legume cu fasole uscata:

Curatam legumele si le taiem bucati nu foarte mici.

Intr-o oala punem prima data ceapa la calit cu ulei de masline, apoi adaugam usturoiul doar zdrobit cu lama cutitului; dupa cca 2 minute adaugam morcovii si ardeiul, amestecam si lasma sa se caleasca inca putin, adaugam apoi restul de legume, amestecandu-le pe toate si turnam apa clocotita, doar cat sa le acopere. Punem sare si un cub de legume . 

 Lasam sa fiarba legumele bine si apoi mixam toate cu mixerul vertical. La final aduagam fasole boabe din conserva  si gustama de sare, punem piper alb si gata..se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de legume cu fasole uscata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa-crema de legume, cu crutoane