Tagliatelle cu chiftelute in sos

de Miha in Pui, 29 Oct 2009 | 4506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • patrunjel
  • sare si piper
  • nucsoara
  • 3 catei usturoi
  • 50 g pesmet
  • Pentru sos:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei usturoi
  • 1 morcov
  • 300 ml suc de rosii
  • oregano
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu chiftelute in sos:

Pieptul de pui il tocam, dupa care il amestecam cu oul, patrunjel, usturoiul pisat, sare si piper. Cu mainile umede formam chiftelutele, pe care le vom tavali prin pesmet inainte de prajire.

Se scot pe un prosop absorbant si se pastreaza la cald.

Ceapa tocata marunt o calim putin in cateva linguri de ulei de masline. Adaugam restul legumelor tocate marunt si sucul de rosii. Daca mai este nevoie adaugati putina apa. Se fierbe la foc mic pana se inmoaie legumele.

Potrivim gustul de sare si piper, presaram oregano, adaugam si chiftelutele si mai dam cateva clocote.

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se scurg, se aseaza pe platou si adaugam chiftelutele cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu chiftelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionix 1

30.10.2009, 08:09

Miha, paste integrale gasesti de la Barilla.. cel putin asa am vazut eu ahhh, foarte interesanta combinatia cu chiftelute...

Miha 1

30.10.2009, 10:00

Multumesc Ionix. Voi fi mai atenta data viitoare cand merg la cumparaturi.

ramo_cata 1

30.10.2009, 15:15

arata f bine

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci