Tagliatelle cu surimi

de Sim0na in Fructe de mare, 9 Dec 2012 | 13861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g surimi
  • 1 ceapă mică roşie
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apă
  • 5 caţei usturoi
  • delikat
  • piper
  • 1/2 punga tagliatelle
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu surimi:

Ceapa tocata marunt am pus-o la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat am adaugat ardeiul rosu tocat, iar dupa 1 minut am pus si bucatile de surimi taiate in bucati de cca 1,5-2 cm. Am adaugat vinul.

Cand vinul a inceput sa clocoteasca, am pus usturoiul pisat si 100 ml apa. Am condimentat cu piper si delikat, si am lasat sa scada zeama.

Intre timp am pregatit pastele, fierbandu-le in apa cu sare si ulei, conform instructiunilor indicate de producator pe ambalaj.

La final am amestecat surimi cu pastele si le-am servit fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu surimi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu creveti si sos de rosii