Tarhon in otet

de Ubulika in Conserve, 15 Dec 2011 | 3436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 legatura tarhon proaspat
  • otet din vin
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Tarhonul se spala , se lasa sa se usuce putin,se rup frunzele de pe tulpina si se indeasa  in borcanul spalat si uscat in prealabil.Cand borcanul s-a umplut, deasupra frunzelor se presara o lingurita sare.Se completeaza cu otet pana e plin borcanul si se infileteaza capacul.

TIPS-URI

1

Nu aruncati tulpinile de tarhon! Cotoarele ce raman se rup in bucati si se pun in pungi (pe portii) la congelator.

2

Se decupeaza o bucatica de nailon dupa marimea capacului.Nailonul va crea un "zid" intre otet si metalul capacului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 12:51

interesant

Bya Ralu 1

17.01.2012, 20:48

eu abia am cumparat 1 borcan din piata... cand e atat de simplu de facut

Ubulika 1

18.01.2012, 10:16

)

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole rosie cu rosii si tarhon in otet