Tarta din secara cu spanac

de slowfoodcuisine in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2011 | 5266 vizualizari

 

Despre tarta cu spanac pot sa va spun ca este usoara, consistenta, din categoria shabby chic. Usor de facut si de impresionat.

 

INGREDIENTE

  • -aluat de tarta din faina integrala de secara
  • -1 ceapa medie
  • -3-4 catei de usturoi
  • -500g spanac congelat
  • -1 ou
  • -250g branza de oaie
  • -cascaval pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din secara cu spanac:

Se coace aluatul de tarta in cuptorul incins la 200 grade timp de 15-20 minute. Intr-o tigaie antiaderenta se soteaza usor usturoiul si ceapa tocate marunt intr-o lingura de ulei de masline. Se adauga spanacul, iar cand amestecul capata o consistenta cremoasa, se adauga branza rasa si un ou. Se adauga peste aluatul de tarta si se coace timp de 15 minute sau pana cand umplutura capata o crusta. Se portioneaza si se serveste decorata cu cascaval ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din secara cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

slowfoodcuisine 1

06.01.2011, 22:28

Miuta, musai sa incerci. Aluatul poti sa il faci din timp si il poti pastra la congelator pana la o luna.

Teo 1

06.01.2011, 22:32

sunt sigura ca e ceva plin de vitamine si usor de digerat 1!

Bucataras 1

06.01.2011, 22:34

immm, arata super, cred ca-i delicioasa

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu oua si mozzarella, la cuptor