Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Noi 2016 | 6175 vizualizari

 

Toate ca toate, dar mie tot la tuci imi plac mancarurile...mai taraneste asa....

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g cartofi
  • 5-6 cepe albe
  • 1 borcanel de 400 g sos de ardei capia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit ceapa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci:

Mai intai, ne pregatim ingredientele, curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cubulete mai mari, ceapa o curatam, spalam si o taiem solzisori. Punem tuciuletul pe foc, lasam sa se incinga, adaugam ulei ( cca 100 ml), punem ceapa un pic de sare si o lasam sa se caleasca, apoi adaugam cartofii si turnam apa cat sa-i acopere bine, punem un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana sunt patrunsi cartofii. Cand sunt fierti cartofii, adaugam sosul de ardei capia, potrivim de sare si piper, daca mai este nevoie si lasam sa dea intr-un clocot. Gata si tocana....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de boeuf cu masline si fara carne