Tocana de noiembrie

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 20 Noi 2020 | 4432 vizualizari

 

Natura asta este surprinzatoare, suntem la jumatatea lui noiembrie aproape de iarna si am gasit in gradina niste stevie foarte cruda si suculenta, niste ceapa verde si mi-am zis ca merge la fix o tocanita de noiembrie....binenteles si cu niste carnita pe langa.. 

 

INGREDIENTE

  • cca 300 g ceafa de porc
  • cca 400 g rosii pentru mancare
  • ceapa verde, un manunchi mare
  • stevie de noiembrie- cata am gasit in gradina- dar suficienta pentru o tocanita
  • sare
  • 1 cescuta de apa
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de noiembrie:

Ceafa de porc am taiat-o bucatele mici si am pus-o la prajit intr-o cratita. Separat am spalat ceapa verde si am taiat-o marunt, am spalat si stevia si am taiat-o tot marunt. Am scos carnea din cratita si am pus ceapa cu putina sare sa se caleasca, cand sa inmuiat putin am adaugat si stevia, am pus 1 cescuta de apa si am lasat sa se gateasca la foc incet cca 20 min. Apoi am adaugat si rosiile si carnea prajita, am potrivit de sare si am lasat la foc mic cca 15 min. A iesit o tocanita cu iz de primavara in zi de noiembrie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de noiembrie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui cu pachetele de vinete