Tocanita de linte

de Lau in Mancaruri de legume, 28 Sep 2015 | 6908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei galben
  • 1 vanata
  • 2 rosii
  • boia de ardei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita turmenic
  • 3 cani supa de pui
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de linte:

Curatam legumele.le spalam si le tocam.

Intr-o cratita adaugam putin  ulei de masline, ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii, vanata si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam rosiilesi condimente dupa gust, amestecam lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam lintea si supa cat sa acopere.

Acoperim si lasam sa fiarba cca 20-30 min pana este gata lintea, amestecand din cand in cand.

La final adaugam patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de linte" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din 4 tipuri de ciuperci si vulcani din mamaliga cu lava