Tort cu zmeura si branza

de boscodina in Torturi, 4 Iun 2009 | 6489 vizualizari

 

Un tort elegant , face impresie buna oriune, un tort delicios si usor, pe care nu te poti abtine sa nu-l gusti.

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 250g zmeura (am folosit congelata)
  • 300g branza dulce
  • 6 linguri de zahar
  • 6-7 linguri biscuiti macinati (eu am folosit 6 linguri faina de mathot)
  • pentru crema
  • 1 plic budinca de vanilie instant
  • lapte pentru budinca
  • 6 linguri zahar
  • 250 ml frisca lichida
  • 7g gelatina
  • 20-30 ml apa fierbinte pentru gelatina
  • pentru ornat:
  • cateva fructe de zmeura oprite din cele pentru blat
  • frunze de menta
  • putina gelatina
  • sucul de la zmeura
  • o tava cu pereti detasabili( a mea are cam 30cm diametru)
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu zmeura si branza:

Se amesteca ingredientele blatului , pana devin o pasta omogena. Se aseaza pe fundul unei tavi cu peretii detasabili si se niveleaza. Componentele cremei se bat pana devin o crema spumoasa. Se adauga gelatina dizolvata in apa fierbinte si se omogenizeaza.Se toarna peste blat.

Ornam totul cu zmeura pastrata pentru asta si frunze de menta. Eu am dizolvat putin gelatina in sucul de la zmeura pe care l-am fiert inainte si am stropit tortul cu el.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu zmeura si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras 1

06.06.2009, 18:36

ce inseamna dispare. te arunca in homepage sau ramii intr-o pagina cu formularul de introdus reteta imaculat ?

boscodina 1

06.06.2009, 20:48

scuze ca raspund a 10 zi , dar nu am fost la calculator. ma arunca in homepage.
ei ,pana la urma m-am descurcat dar ma gandeam ca poate vrei sa stii sa nu fie cumva un bug pe undeva.

Bucataras 1

06.06.2009, 22:30

mercic, e clar un bug

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu zmeura