Tort Padurea Neagra cu mascarpone

de ela in Torturi, 4 Apr 2010 | 13584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1blat din comert,
  • 75gr ciocolata menaj,
  • 50gr unt,
  • 1borcan compot de visine
  • 720ml fara samburi,
  • 1iaurt cremos,
  • 200ml mascarpone,
  • 800gr frisca,cateva linguri lichior visine cu ciocolata,
  • 3lingurite amidon,
  • paiete de ciocolata carlionti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra cu mascarpone:

Scurgeti visinele din compot,lasati-le deoparte.Din zeama de compot si amidon faceti un sirop gros,pus la fiert.Se lasa la racit.Mixati frisca cu un intaritor de frisca.Iaurtul se amesteca  cu 6linguri de frisca iar mascarpone se incorporeaza in restul de frisca ramasa.

Pe un platou puneti primul blat,insiropati su lichior,ungeti cu sosul facut din zeama de compot,puneti frisca cu iaurtul,apoi adaugati visinele.Puneti urmatorul blat,insiropati,puneti sos,frisca cu mascarpone,visinele si continuati cu urmatorul blat.Topiti la bain-marie ciocolata,adaugati untul,amestecati bine si ungeti ultima foaie de blat apoi puneti paietele de ciocolata.Decorati dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată şi nuci