Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult
Intru cat duminica a fost tare frigut afara si sotul meu a avut ceva treaba in curte, m-am gandit sa il "incalzesc" putin, cum spun barbatii, cu o tuiculita fiarta.
Tuica o punem in ibric, adaugam piperul boabe si zaharul si punem la foc mic sa dea in clocot . Dupa ce incepe sa fiarba eu o tin usor deasupra flacarii sa mai clocoteasca odata, ca sa prinda o culoare usor galbuie.
Se toarma in recipient de lut si se serveste cu pofta...pentru unii:)
1
focul trebuie sa fie mic,altfel riscati sa ia foc si astfel isi pierde toata taria
2
in caz ca ia fos, nu suflati in ea, ci acoperiti repede cu un capac, farfurioara...ce aveti la indemana,si focul se va stinge
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
citeste mai mult