Vinete orientale- a la Vladut

de nadina73 in Mancaruri de post, 18 Iun 2010 | 7413 vizualizari

 

am vazut reteta la vladut antena1 si mi-a placut mult asa de mult ,ca am pus in practica

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 kg
  • ceapa 250 g
  • ardei 2 bucati(eu am pus colorati)
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete orientale- a la Vladut:

Se curata vinetele de coaja se taie in bucatele de 2-3 cm se sareaza si se lasa 30 minute ,pt a scoate amareala, apoi se spala bine.

Ceapa se toaca marunt  ,la fel si ardeii si se calesc in ulei apoi se pun vinetele spalate , rosiile in bulion taie cubulete si usturoiul taiat si el feliute, se lasa sa fierba pana scade sosul

La final se pune patrunjel verde tocat

Vladut la pus la cuptor cu pulpita de pui,dar eu am fact-o de post si nu am pus carnita.

Tot Vladut zice ca e mai buna rece decat calda. Intradevar e foarte buna rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete orientale- a la Vladut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ana 1

21.06.2010, 10:11

Mi-ai facut pofta ,abia astept s-o incerc

mariac 1

23.06.2010, 20:04

Bunica 1

23.06.2010, 22:48

cat de mult imi place mancarea aceasta !Curand, curand o voi pune in lucru, dar pana atunci iau o portie de la simonaMultumesc, Simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci Pleurotus