Zarzavat pentru ciorba

de dobrezaira in Conserve, 2 Oct 2012 | 8597 vizualizari

 

Eu folosesc acest zarzavat atat pentru ciorbe cat si pentru tocanite. Este dulce si sarat normal. Pentru supe fac zarzavat cu patrunjel, iar pentru ciorbele acre cu telina.

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 3 kg ardei/gogosari
  • 2 kg morcovi
  • 1 kg telina, pastarnac, patrunjel radacina ( dupa preferinte)
  • sare dupa gust
  • fara conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Toate legumele le spalam, le curatam si le dam prin masina de tocat carne. Compozitia rezultata o punem intr-un tuci sau oala mare si o punem pe foc la fiert pana se inmoaie morcovul. Adaugam sare dupa gust si dupa preferinta, patrunjel sau telina verde. O turnam in sticle sau borcane cu capac si neaparat le sterilizam 30 de minute deoarece nu contine nici aspirina, nici conservant.

Tine cu siguranta 2 ani(mai am eu de anul trecut...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

dobrezaira 1

02.10.2012, 15:51

m-am cam spetit toamna asta, cine vrea ca e deschisa camara!

adry88 1

02.10.2012, 20:26

bun

Lau 1

03.10.2012, 15:27

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Radacinoase pentru ciorbe la borcan